Monday, May 9, 2011

I ♥ You, Mak!!!


Happy Mother's Day, Mak!!!!
I ♥ YOu sooo much...=)


Setiap tahun, setiap orang pun akan sambut Mother's Day, kan?
Hadiah, hugs, kisses dan macam-macam lagi diberi kepada ibu masing-masing
untuk menunjukkan tanda terima kasih kita pada mereka...

Mak
Orang yang wajib kita sayang...
Atas segala pengorbanan mereka....

Setiap hari, sebenarnya adalah Hari Ibu...

Satu perkara yang mak perlu tahu, sekeras-keras atau sedegil mana Alin,
tapi, Alin takkan sanggup lihat air mata mak jatuh...

Pernah satu ketika dulu, Alin sangat degil...
Keras hati dan berpegang pada apa yang Alin rasakan betul waktu itu...

Tak peduli dengan apa yang orang lain kata..
Marah lah macam mana sekalipun...
Tetap berkeras...

Tapi, sekali mak manangis,
hati Alin terus jadi lembut...

Tak sanggup untuk lihat air mata mak jatuh lagi banyak..
Alin terus ubah fikiran...
Ubah keputusan masa itu....

Maafkan Alin sebab buat mak menangis dulu...

Tapi, satu Alin nak mak tahu, yang Alin sangat-sangat sayangkan mak!!!

****************

Tahun ini, saja nak buat surprise untuk mak...

- a delivery garbera hand bouquet -

 Source: http://www.bloom.com.my/


Happy sebab mak suka...
Hadiah lambat siket ye, mak? =)
 
Doakan Alin jadi ibu juga.... Hiii..~