Friday, March 4, 2011

♥ Thank u, Nuffnang!!! ♥


Ahaaa.. Just wanna share..
My first cash out from Nuffnang!!!!
Alhamdulillah... Thanks to Allah.. =) 


Berapa tuh? RM 52.25...
Cantik kn, nombornya? Mungkin ramai yang gelak... Banyak tu je ke?
Hiii.... Tak dinafikan, ramai di luar sana yang dah berjaya 
gain monthly income yang jauh lebih banyak dari amount di atas...

Bukan mahu menunjuk-nunjuk.. Cuma ingin kongsi dengan semua,
yang kita boleh jana pendapatan dengan mudah... melalui Nuffnang..

Walaupun jumlahnya kecil, tapi sangat2 teruja dan happy...
Asalnya hanya suka2, tak sangka, ia betul2 boleh membuahkan hasil... =)

Mungkin, bagi aku yang berpendapatan sederhana ini, 
ia merupakan salah satu cara yang baik untuk menambah pendapatan;
untuk survive dalam kehidupan kota yang sememangnya memerlukan
kos sara hidup yang tinggi...

My first cash out membuatkan aku lebih bersemangat...
Mahu ajak semua untuk sama-sama jana income melalui Nuffnang...

Bukan senang nak senang, dan bukan susah nak susah, kan? =)

4 comments:

Ainul Mardziah said...

Tahniah !!!

Ainul ada pengunjung unik beribu dah tapi duit dari nuffnang tak kunjung tiba lagi.

a L i N said...

Thanks Ainul..Alaa, siket je..x byk pn.. Hiii..~

Ainul dh cash out kan ke blom? Wahhh.. mesti lg byk sbb smpi beribu visitors tuu..=)

Fairus Bin Mamat said...

SAYA BELOM CASH OUT LAGI.. MANA TAKNYA.. NAK SAMPAI RM 50 PUN SUSAH..

a L i N said...

Fairus: Boleh punye... xpe, pelan2... Sy pn lame gak nie nk dpt byk tu.. huuu..~

Post a Comment