Monday, December 27, 2010

Click - click ♥ Nikah Day

Lagi dan lagi....

Rasanya ini entry last untuk cerita Nikah Day..
Just wanna capture all the great moments during that day...
that will be remembered for the whole of my life.

Rombongan En. Hubby  ~ From Perlis to Johor

Yaaa... Dari Perlis hingga ke Johor.. Betul-betul kutub utara, kutub selatan nie...=)
Family En. Hubby naik satu bas ke Johor.. Jauh sungguh perjalanan...
Tapi, Alhamdulillah, semuanya selamat sampai..





Kehadiran En. Hubby sekeluarga pastinya disambut meriah..



Berpakaian sedondong ~ merah jambu..
Suka 
 

Kawan-kawan ~ Penyeri Majlis

 Majlis ini lebih bermakna dengan kehadiran sahabat-sahabatku yang sentiasa setia di sisi.
Pastinya tidak lengkap tanpa kamu dan kamu dan kamu!!~
Tak tau macam mana mau membalas jasa kalian.
Thank you very2 much!!!~
I love you so much...

Ini orang, kalau tak ada, memang aku akan gulai cukup-cukup..
Hehehhee.. Eka, selaku pengapit...
Sebab jadi pengapit????
Pastinya kerana usia persahabatan kami yang sudah lebih sedekad...
Masuk tahun nie (2010), 14 tahun...
Hahahhaa.... Kalah Azhan (her hubby now).. =)
Lagipun, separuh daripada aku adalah Eka.. 
No matter what, we will always be together..~
Thanks, awak!!!~ 

Kami tak lengkap kalau 2 orang lagi nie tak ada..
-Naimah & Sap- 
Hiii... 

Ahaaaa... seorang lagi  dayang yang turut menemani Cik Alin adalah 
si cantik manis, Oyin...
 Thanks  to Eka & Naimah yang sanggup bermalam kat umah Alin...
Thanks to Sap & Oyin yang pagi-pagi lagi sudah menjelmakan diri..=)

Tak lupa juga pada Alene, sebab hadir juga pada hari itu walaupun lewat.. 
(sorry sebab miscommunication - lupa nak bagitau location sebenar)...

Lihat sajalah wajah-wajah ceria kalian semua...=)



 

Seriously,sangat sayang kamu semua!!!!
 
Ini pula tetamu istimewa hari itu..
Sangat terharu dengan kehadiran mereka:
Lala, Nadia dan Puteri...
Jauh perjalanan mereka merentasi lebuhraya utara-selatan..
hiiiiii... Memang satu kejutan, okay!!!!
Terima kasih kamu, kamu dan kamu!!!

Kalian memang the best!!!~

Special Session :: My Family

Haaaaa.. Ramai kan? =)

Kini, sudah jadi 10 orang ahlinya...
Berdiri di belakang dari kiri: Najib, Naim, Abah, Mak, Yah & Nabil
Duduk sopan di depan dari kiri: Lah, En. Hubby, me & last but not least, Din..
Semuanya, serba hijau hari itu!! Suka!!! Hiii....
Sayang kamu semua!!!!!

Mak, thanks 4 everything, ya? 
Mak, orang paling penting dalam hidup aku..
dan sampai hari ini, kasih mak tak pernah putus..
Orang yang sangat sayangkan aku...
Aku tau itu!!!~
Love you so much, mak!!!~

Bersama putera puteri En. Amir..

Pastinya gembira diapit oleh si cantik manis, Lah & Yah..=)

Juga bersama pahlawan-pahlawan ini..=)


"Terima kasih, semua!! lagi..dan lagi..."

Special Session :: En. Hubby's Family


Ahaaaa... Nampak lebih ramai.. Sebab En. Hubby is the youngest in the family.
Maka, semuanya sudah berkahwin!!!
Berdiri segak di belakang dari kiri: 
Abg Syah, Abg Yusri, Bang Chaq, Ayah, Mak, Kak Nini, Kak Chaq, Kak Edah & Along 
Duduk di depan dari kiri: Balqis, En. Hubby, me & Angah
Jadi, anak-anak mak & ayah sudah bertambah dari 4 ke 8 orang..
Hiiii...~ 

 With the oldest sister, Kak Chaq & Bang Chaq

Bersama Kak Edah & Abg Yusri

Dan juga Kak Nini & Abg Syah


Dan sekarang, sudah punyai dua mak & ayah...
Moga kehidupan yang mendatang lebih bermakna..~





Akhir sekali, gambar eksklusif dari Cik Oyin untuk tatapan..=)
Terima kasih, semua!!!~

3 comments:

N a d i a said...

Gambar Alin semua cantik-cantik okeh!

Best gak tengok gambo orang nih. ehehhe..

tapi, bila tengok gambo sendiri, mak aih!
gemOkknyeee~~~



apepOn,

Bila di saat Alin terasa sedih, sunyi,
sekarang dah ada blog sendiri,
bila baca nanti mesti muka akan berseri.

that's the beauty of blog, I think. =p

a L i N said...
This comment has been removed by the author.
a L i N said...

Thanks Nadia... Ala.. Gemuk ke kurus ke.. same je.. semua org ade kelebihan dan kecantikan t'sendiri...=)
Jdkan semangat supaye kamu terus b'kobar2 capai azam 2011!!~

Itu laaa... Dan sbb itu jugalah, org buat blog nie.. Huhuuu.. Takut lupa pd semua kenangan2 yg indah2 ini.. =)
(Kenangan indah = kamu juga)!!~

Post a Comment