Monday, December 27, 2010

♥ Honeymoon @ Phuket ♥

Mulanya mahu teruskan dengan cerita Reception Day.
Tapi, memandangkan mood honeymoon lebih menebal (34 hari lagi ~ 1st Anniversary),
maka mahu imbas dulu kenangan waktu 1st Honeymoon dulu...

Yahhhh... Teringat waktu berfikir-fikir tentang destinasi terbaik untuk honeymoon dulu..
Asalnya mahu ke Bukit Tinggi...

Sebabnya, mungkin kerana kami berdua tak pernah ke sana..
Dan lagi, view yang sangat menarik...

Source from:Colmar Tropicale


Actually, kami dah booking & dah buat payment dah pun...
Tapi, disebabkan banyak masa, maka mulalah kami berfikir lagi...

"Macam bosan pula nanti... Just enjoy the scenery je... 
Tak dapat buat banyak activity..."


Dan sebab kedua, survey punya survey...
Dapat pula pakej yang sungguh menarik lagi menjimatkan...
Special thanks to Air Asia Go Holiday..=)

Maka, kami batalkan planning to Bukit Tinggi...
Nasib baik boleh refund..=)

From Phuket with Love

Tiga hari dua malam sudah cukup untuk mengukir satu memori indah untuk kami berdua...
19 - 21 February 2010  
Tarikh itu pastinya akan diabadikan sampai bila-bila...

Menginap di Club Bamboo Resort...
Berdekatan dengan Patong Beach, Phuket...


Antara view menarik di sana:

the swimming pool
the poolside restaurant 

Dan ini... Paling kami suka!!!
 
the motorbikes for rent!!!~

RM 30 satu hari... Sungguh murah... 
Dan paling penting, kami bebas ke mana saja dengannya!!~

Lepas selesai check-in, terus saja kami mulakan penjelajahan...=)

 Just the two of us.. Me and En. Hubby.. = HAPPY!!~

Lepas penat menjelajah sekitar bandar, destinasi seterusnya adalah..
The Patong Beach.. 

Menanti sunset!!!



  
Enjoying the nice views...

Cantik, kan?? =)


What?? 
Stop????
Nope.... Of course not!!!!
Pastinya mahu habiskan setiap saat..
Berjalan.. dan berjalan...
Lagi... dan lagii.....

  
 


Jom!!!! Sambung jalan...


Nak beli yang nie tak?? =)


Atau yang ini?? 






Seharian suntuk.. 
Maka kepenatan... tapi, sangat-sangat happy!!~

Mahu rehat untuk aktiviti yang lebih mencabar hari esok... 
Apa tu???

** To be continued **

4 comments:

Lala said...

wee...bestnyer alin ada blog macam ni! yay! best2, boleh baca tiap2 hari! weee!!!

a L i N said...

Hahhaha... Jgn laa.. Malu!!!~

N a d i a said...

Itu lah, baru tahu nih..
tapi dah siap baca semua entry!
ahaha..

a L i N said...

Hahaha.. Sbb entry pn x byk.. so, cpt je bleh abes bace.. Malu larr ngan korg!!~

Post a Comment