Friday, April 15, 2011

♥ Hari Jadi Kamu!! ♥


14 April 2011

14 April... It's En. Hubby's birthday.. 
Adoyaiiii.. En. Hubby muda 8 hari!!
Ngeee!!!!!

Actually...Sangat takde idea nak celebrate macam mana...
Kesian kat En. Hubby...
Sorry for make you feel bad for almost 1 day!!!

Hanya ucapan "Happy Birthday" jam 12 tgh malam.. =(
Sedih sbb ade beberapa rancangan yang tak dapat nak buat (atas sebab2 tertentu)..
Tak mengapalah, simpan untuk tahun depan.. =)


Petang itu, lepas pulang dari pejabat,
bergegas ke kedai kek untuk dapatkan ini:




Dan, tunggu En. Hubby pulang dari menajar ngaji..
** Tunggu dalam gelap di bilik belakang **
(Dalam hati dah tau, En. Hubby takkan surprise pun!!! Haha...)



Wajah En. Hubby yang "tak surprise" ngan kejutan nie..
Kene panggil kejutan ke, tak terkejut pun sebenarnya...
Hahahhaa....

Dari awal dah tahu, bini dia menyorok kat bilik belakang!!!
Hahahaaa... =)

 

Apa yang happy: En. Hubby makan kek tu hampir separuh, walaupun tengah sakit gigi..=)
"Kalau tak sakit nie, mahu habis!" ~ En. Hubby

Malam itu, kami ke 
"Fullhouse"
di Ara Damansara
 


Aku yang cari restaurant nie... Walaupun tak tau kat mana...
Seperti biasa, En. Hubby yang akan berusaha untuk menelaah peta yang aku bagi... =)

It's a Lifestyle Store and Cafe!!! 


Apa yang menarik ya?

The interior design of the cafe:


Menu istimewa malam itu:


Dan...
Sesi penyampaian hadiah...=)


"Ape nie????" ~En. Hubby (cuba meneka)



Bukalah, baru tahu!! =)



  :: Reaksi dari En. Hubby :: 
Muka marah, sebab beri hadiah itu!!! 




En. Hubby betul2 tak sangka... 
Dan lama jugalah dia 'marah'...


"Happy Birthday, awak!!!"
Bukan apa, cuma mahu buat awak happy...~
 Sorry, sebab saya tak pandai buat surprise macam awak... =(


 Happy ke tak, nie?? =)




~ Happy birthday, again..and again...
May Allah bless you..and me...=) 
Love u so much.. =) ~




 ** Wajah2 kami yang sudah meningkat tua... 
Eh silap, remaja purba!!! **

6 comments:

Cherrie Pie Sweety said...

yangg... dtg memfollow :)

Lala said...

comey!!!
aku rasa nk kawen dengan ko jugak lah alin!!
hehehe
nak iPad!hehe

a L i N said...

@ Cheerie Pie Sweety: Thanks!!~

@ Lala: Haippp... x nk aku b'madu ngan Shahril!!! Hahahahaa.... Suh Mr. Shahril beli.. sempena die dpt kene baru.. 1st payment nnt.. =)

Lala said...

alooo..first paycheck kene bayor denda kot! benti keje notice sebulan!huhuhu..


doakan korang bahagia selalu, dan make sure tahun depan surprise menjadi!hehe

a L i N said...

ooo.. ye ker? Kene bayor eh? patutnye notice 2 bln ke?

Thanks... Doakan kamu juga!!~

SYAFIQAHSALEH said...

syoknya..nak kawen gaklah cmnie :D

Post a Comment