Wednesday, April 6, 2011

♥ Hari Yang Membahagiakan ♥


6 April 2011

6 April... It's my birthday.. Heee... My happy day!!!
Rasanya, tahun nie sgt2x istimewa...
Tak tau kenapa... =)

And... Terharu sangat bila dapat banyak sangat hadiah dan kejutan!!!!

Antara hadiah istimewa dari orang2 yang sangat istimewa dalam hidup aku:
~ From Mak & Abah ~
++ a lovely white gold bracelet and sepasang baju kurung ++


Paling terharu bila baca ucapan mak dalam birthday card:
** baca banyak kali **
~ From Naim ~
++ a purse!!! ++
 Cantik sgt.... 
~ From my dearest Yah ~
++ a handbag!!! ++
 
Suka yang ini.... Sangat2 memerlukannya sekarang!!! Thanks, Yah!!~ 
~ From Lah, Nabil, Din and Najib ~
++ Body Shop set ++

Mari berwangi-wangian... Hehehhehe...~

Semua gifts nie dapat 3 hari lebih awal.. Sebab aku balik Johor weekend hari tu..=)
Thanks Mak, Abah, Naim, Yah, Najib, Lah, Nabil and Din for the kind thoughts!!!
Mode:: Sangat3x suka!!!~
Dan... Malam tadi, i got a surprise!!!!
Guess what???
A candle light dinner.... =)
This is my first time, actually...=)
Betul2 tak sangka dan sangat terharu....
Terharu dengan effort En. Hubby buat semua nie utk aku...=)

Thanks, sayang...=)

.. sebab buat perutku penuh...
Hiii... nop!!... Sebab buat hatiku gembira... gembira yang amat...=) 

And this is the special gift from En. Hubby..~
++ A heart-shaped pendant...++
 En. Hubby kata mahu matching kan dengan cincin kahwin kami..=)
Dan hari ini, satu lagi surprise dari En. Hubby....
++ A delivery rose bouquet to my office!!! ++


Surprise yang satu ini betul-betul buat aku rasa nak menangis... 
Terharu yang amat....

"Thank you so much, sayang... Terima kasih semua....
Kalian amat bermakna dlm hidup aku!!!
Thanks sebab buat diri ini bahagia....
Love all of you sooooo much!!!!~" 
=) 

5 comments:

N a d i a said...

wow!

bestnya Alin.. dapat candle light dinner.. dapat rose bouquet lagi tuh.. romantik rupanya en. hubby awak yehh.. ;)


Selamat Hari Lahir yer.. moga tahun ini dan mendatang menjanjikan yang terbaik buat Alin sekeluarga..

(^_^)

Lala said...

waaaa..alin!! so sweet!!! tumpang bahagia sama kamu!!!

happy birthday my dear friend!!!
nanti fikir utk bday hubby huss pulak haa!

a L i N said...

Nadia: Itu laa... x sangke... Hehhehehe...
Thanks, Nadia!!! Doakan yg terbaik utk kamu juga..

Lala: Heheheehe.... Suweeeeeettt kan?
Thanks... Itu la, lagi seminggu nih.... Kene buat yang terbaek juga!!! =)

** Sayang kamu berdua!!! **

Lala said...

mestilah swittttt giler alin!
tahun lepas belon2! tahun candle light dinner!
tak sangka huss romantika orangnyer!!!hehehe

a L i N said...

Hheheheheh... Romantika eh? =)

**sedang berfikir utk buat yang terbaek ... 5 days to go!!! **

Post a Comment