Monday, September 19, 2011

♥ mY neW HouSe ♥

Yeay!!!! Dah ade rumah baru.....

Actually, blog nie yang dah berwajah baru..
Usia blog nie tak sampai setahun lagi.. Tapi, saja je nak tukar template baru..
Boring ngan yang lama....
Lagi pun, aku memang dah lama berangan nak tukar template... 
Template yang betul2 mengikut citarasa aku.. Heheeh... =)

Bagi aku yang buta IT nie, plus tak pandai nak explore2 sangat..
Aku serahkan saja pada yang pakar...

My favorite blog designer, ACU..
Kalau kamu berminat, bolehlah tempah dengan dia juga...
Memang akan puas hati punya!!!

Ini "rumah"ku yang lama:


Satu yang paling aku suka ialah sekarang, I've my own watermark...
Hehhehehe.. Comey!!!


** Thumbs up to ACU!!!
Thanks dear, for the great service!!!!
Love it very much!!! ♥♥♥


** Pesan pada diri sendiri: Moga lepas2 nie lebih rajin untuk update blog!!! 
Harus lebih bersemangat!!!Huhuuu..

4 comments:

Lala said...

ha, rajin2kan diri update blog ye!!!hehe

cantek blog kamu!!!

a L i N said...

Lala,

Hehhehe.. Thanks..=)

Itu laa.. kene lebih rajin.. Kamu pn da lame x update..=)

N a d i a said...

comel blog! =)

a L i N said...

Thanks, Nadia!! =)

Post a Comment