Wednesday, September 21, 2011

♥ Our Baby :: 10 weeks 1 day ♥

Salam Semua...

Lama dah sebenarnya nak tulis entry nie.. Tapi, asyik tak berkesempatan je...=( Lepas cuti raya yang lama hari tu (10 hari di Johor), on the 5 September 2011, me and En. Hubby ada appointment dengan Dr. Marsita...

Actually, kami memang tak sabar2 nak jumpa Dr. Marsita.. Maklumlah, nak tau perkembangan 'si dia'...
Lagipun, sangat excited sebab nak tengok rupa 'si dia' @ 10 weeks.. 

And... guess what?? Perubahan yang sangat ketara... Dah besar dah.. Hehehe... Nie gambar 4D yang Dr. Marsita capture:


Time nie dia tengah tutup muka... Maluuuuu kot... Hehehehe...=) Tangan dengan kaki masih lagi comel...

Tapi, apa yang buat kami lebih excited bila tengok 'si dia' dah melambai2 tangan kat papa and mama dia...=)
Serius, tak sangka dah boleh tengok pergerakan dia @ 10 weeks..

Here is the video... Tapi, pening siket, sebab terbalik2 gambar yang awal... cameraman masih lagi di peringkat amatur... Hehehhe....



Rasanya Dr. Marsita lebih excited dari kami.. Hehhee..Siap buat dialog untuk baby lagi... Dia kata "Mummy... How are you... I'm fine!!!" Hehehee.... =)

Alhamdulillah.... Syukur pada Allah... Atas segala pemberianNya kepada kami...Moga segalanya dipermudahkan.. InsyaAllah...

Next appointment is on the 26 October 2011... At 13 weeks, Dr. Marsita nak check for the "nuchal translucency". Pemeriksaan untuk detect if there is any abnormalities in a fetus.. Hopefully, everything will be fine!!

7 comments:

N a d i a said...

comelnyeeeee ♥

a L i N said...

Hehehee.. Kn? =) xpe, lepas nie Nadia punye turn plak.. InsyaAllah... =)

Lala said...

comey gilos!!!! kecik baby alin!!!
awek ke geng dgn ADIK ni? kite nantikan!!hehe

a L i N said...

Heeheheh... Mmg laa kicik... daru 10 weeks time nie.. Hehehe.. Yaaa... Same2 kite nantikan ye? =)

a L i N said...

**baru

Heheh..=)

Liyana SCR said...

LOL I got d same video too. Hahaha XD comel je.

a L i N said...

Itu laaa... comey kn? Cm x caye pn ada... =)

Post a Comment